Med frigivelsen af iOS 6 bliver det muligt at streame musik fra Apples iTunes Match-service. Hidtil har man skullet downloade sin musik fra skyen, men det er altså ikke længere nødvendigt. iTunes Match bliver en fuldblods streaming-service. Derved slipper man for at musikken optager plads på ens iPhone.

Med iTunes Match, der koster $25 om året, har man dog ikke adgang til alverdens musik, som man kender det fra WiMP eller Spotify. Man har "kun" adgang til den musik, der er i ens iTunes-bibliotek. Det vil sige musik man allerede har købt eller anskaffet på anden vis.

iTunes Match har en lillebror, kaldet iTunes in the Cloud, hvor man har adgang til den musik man har købt i iTunes, til gengæld er det gratis.

iTunes Match og iTunes in the Cloud er tilgængelig i udvalgte lande - desværre ikke Danmark. KODA har dog tidligere indikeret, at der arbejdes på sagen. Koda: Vi forventer at Apple snart lancerer iTunes Match i Danmark

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.