Apple er klar med den fjerde større opdatering til macOS High Sierra, nemlig version 10.13.4. Den indeholder fejlrettelser og forbedringer samt enkelte nye ting.

Den største nyhed er understøttelse af det man kalder eGPU, det vil sige eksterne grafikkort. I praksis er det en boks man kobler til din Mac for at få bedre grafik som alternativt til at opgradere selve Mac'ens indbyggede grafikkort (hvilket typisk slet ikke kan lade sig gøre).

Opdateringen indeholder også en ny business-chat i Beskeder-appen, det vil sige en mulighed for at man kan chatte med virksomheder for support etc. Dette dog foreløbig kun i USA.

I Safari er der også et par nye tilføjelser. Blandt andet mulighed for at sortere åbne faner alfabetisk og en hurtig genvej til den fane der er yderst til højre (command+9). I Safari er der også kommet en del forbederinger relateret til sikkerheden og automatisk udfyldelse af formularer.

Derudover er der en række fejlrettelser. Du kan læse mere hos Apple: https://support.apple.com/da-dk/HT208533

Oprindeligt var det planen at denne opdatering skulle introducere Messages in the Cloud, det er dog ikke sket. Om Apple helt har droppet ideen eller den blot er udsat, vides ikke.

Bemærk at Apple planlægger at udfase 32bit-apps. macOS High Sierra 10.13.4 bliver sidste version, der understøtter 32bit-apps fuldt ud.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.