Apple har udviklet en prototype på en MacBook med indbygget 3G-modem. Den kan købes på auktionssiden eBay, hvor man dog skal have det store checkhæfte frem, hvis man vil være den heldige ejer. Prisen er oppe i over $7.000 i skrivende stund.

Prototypen stammer fra 2007 og er mærket med håndskrift i bunden: "Tyco Proto / #006". Som man kan se på billedet er der en forholdsvis stor antenne indbygget i skærmen og på undersiden er der et standard simkort-slot. Sælger skriver at computeren kan boote og at OS X registrerer antennen, men at han ikke har fået signal.

Som bekendt er der aldrig officielt blevet lanceret en 3G-MacBook, men prototypen afslører altså at Apple har overvejet mulighederne - og altså fundet dem for lette. Præcis hvorfor Apple ikke er gået videre med ideen, det kunne for eksempel være i deres MacBook Air, er selvfølgelig ikke til at vide, men en eller anden stopklods må der have været. Der er nemlig ingen tvivl om, at efterspørgslen er til stede. Man kunne sagtens forestille sig, at Apple ville kunne sælge en MacBook med eller uden 3G efter samme princip som iPaden. Teknisk burde det heller ikke være et problem. Når Apple kan bygge en 3G-antenne ind i en iPhone og en iPad, så kan de også i en MacBook.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.