Franske MacGeneration hævder, at have fået specifikationerne på de kommende MacBook Pro's, der forventes frigivet i morgen, torsdag.

Ifølge dem er det endelig slut med den hvide MacBook. Fremover vil MacBook Air være Apples entry-model, og da de også koster det samme er det jo logisk nok, at udfase den hvide MacBook, der under alle omstændigheder falder en del uden for de øvriges design, og derfor længe har virket malplaceret. 9to5mac hævder dog, at den hvide MacBook får lov at leve videre.

- Alle modellerne vil få 16 GB SSD mSATA, der skal bruges til lagring af styresystemet
- Skærme med højere opløsning: 1440x900 på 13" og 1680x1050 på 15".
- 13" skifter Intel Core 2 Duo ud med Intel Core i3
- 200-300 gram lavere vægt
- På 15" og 17" er der mulighed for at erstatte SuperDrive med SSD
- Bedre batteritider: 12 timer for 13" og 10 timer for 15"
- 8 GB RAM for 17"
- De franske priser vil stige €50. 9to5mac mener dog at priserne tværtimod vil falde $100.

Sidst men ikke mindst nævnes det, at computerne vil få en ny teknologi, som de ikke kan præcisere. Et bud kunne være Light Peak. I morgen holder Intel et pressemøde, hvor Light Peak vises frem.

Ud over SDD- og Light Peak-rygterne, som vi har skrevet om tidligere, er vægtreduktionen det mest interessante. 200-300 gram er meget, og det kan næsten ikke forklares af en almindelig optimering af indmaden. Der skal nok mere drastiske ting til, at skære 200-300 gram væk. Har Apple skåret DVD-drevet væk, har de foretaget nogle ændringer i materialevalget, eller en ny batteriteknologi? Det er ikke til at vide, men forhåbentligt får vi allerede svaret i morgen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.