Apple er klar til studiestart med nylig opdateret MacBook Air. Retina-skærmen har nu True Tone, som giver en mere naturlig visuel oplevelse. Samtidig er prisen sænket til 9.999 kroner. Desuden er basismodellen af 13" MacBook Pro til 11.799 kr. blevet opdateret med de nyeste quad-core-processorer (8. generation), hvilket gør den dobbelt så kraftfuld som tidligere. Den har nu også Touch Bar og Touch ID, en True Tone Retina-skærm og Apple T2 Security-chippen.

Apples Studiestart-kampagne starter i dag

De opdaterede MacBook Air- og MacBook Pro-computere er en del af Apples Studiestart-kampagne, som starter i dag og er tilgængelig for studerende, deres forældre, undervisere og medarbejdere på videregående uddannelser samt hjemmeskolelærere via Apple Education Store. Kampagnen omfatter et par medfølgende Beats-hovedtelefoner ved køb af en kampagne-Mac eller -iPad til studiebrug samt særlige studiepriser på kvalificerede Mac-computere, iPad-enheder, AppleCare, udvalgt tilbehør og tjenester.

Priser og tilgængelighed

MacBook Air fås fra 9.999 kr. og en endnu lavere pris for studerende på videregående uddannelser. MacBook Pro fås fra 11.799 kr. og en endnu lavere pris for studerende på videregående uddannelser. Begge kan købes via apple.dk og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere senere i denne uge.

Læs mere om det gode tilbud hos Apple.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.