Apple har tilføjet Mac mini fra midten af 2011 til den officielle liste over udgåede Apple-produkter. Listen er en Apple fører over de produkter der ikke har været i produktion i fem år eller mere og som Apple derfor ikke længere yder hardwareservice på.

Den originale Mac mini blev lanceret i januar 2005 og siden er der kommet en del opdateringer og nye modeller. Seneste opdateringen ligger dog mere end tre år tilbage. Seneste udgave er nemlig fra oktober 2014. Apple sælger den stadig i Apple Store og har også fortalt at Mac mini er vigtig for Apple og at den ikke udgår af sortimentet.

Den model der nu er faldet for femårsgrænsen er den model Apple lancerede i juli 2011. Det var den første Mac mini uden optisk drev og den første Mac mini med Thunderbolt-port. Da det nu er fem år side Apple producerede det sidste eksemplar tilbyder Apple ikke længere reservedele til den.

Som sagt kan man stadig købe en nyere model af Mac mini hos Apple. Den mindste model er en 1,4 GHz dual-core Intel Core i5 med 4GB RAM til 4.399 kroner (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.