For næsten fem år siden blev ModBook præsenteret. Det var en MacBook, som havde fået rokeret rundt på indmaden og fået tilføjet en trykfølsom skærm, så den mest af alt mindende om en tablet (der dog dengang endnu ikke var en kendt begreb). Dog med den forskel, at den selvfølgelig kørte OS X som en rigtig computer.

Siden skete der dog ikke rigtigt mere. Man kan måske have en formodning om, at iPaden slog bunden ud af markedet. Men dog ikke mere, end at ModBook nu spøger igen. I hvet fald er der lige blevet præsenteret en ny generation ModBook Pro. Konceptet er stadig det samme, og hardwaren er den originale fra Apples nye MacBook Pro's. Det eneste der er ændret er, at formfaktoren er en anden. Væk er tastaturet og skærmen er trykfølsom.

Resultatet er en tablet, der vil få iPaden til at ligne en skildpadde. Spørgsmålet er dog, om det fungerer i praksis. OS X er jo ikke bygget til trykfølsomme skærme. Man skal no også regne med, at skulle have det store læser op ad lommen. Prisen er jo det samme som en MacBook Pro koster, og dertil skal lægges det firmaet skal have for omrokeringen af hardwaren.

ModBook Pro lanceres til efteråret og priserne offentliggøres senere. Læs mere på www.modbook.com/modbookpro

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.