Apple har måttet drosle ned for iPad-skærmproduktionen hos LG til fordel for Samsung og Chimei Innolux på grund af kvalitetsproblemer med LG's skærme. Der var simpelthen for mange af dem, der ikke kunne bestå en drop-test. Indtil problemet er blevet løst, har Apple derfor ikke bestilt flere skærme fra LG, der ellers var den største leverandør til iPad 2.

LG skulle være i fuld gang med at få løst problemet, men spørgmålet er om de får chancen igen, hvis de andre leverandører viser de kan magte opgaven. Specielt Chimei Innolux ser ud til at blive den store vinder, da Apple på længere sigt vil undgå Samsung, som Apple beskylder for at have kopieret iPhonen og iPaden med Samsungs Galaxy produkter. Indtil videre er det dog primært Samsung, der har øget produktionen for at kompensere for nedgangen fra LG.

Måske forklarer problemerne hos LG også hvorfor, Apple ikke har kunnet levere nok iPad 2 til kunderne. Først i sidste uge kom leveringstiden ned på et acceptabelt niveau efter i ugevis at have ligget på 3-5 uger.

Kilde: Digitimes