Da Apple i slutningen af oktober begyndte at tage imod forudbestillinger på den nye iPhone skulle man have reflekser som en ninja for at få en iPhone X på lanceringsdagen. Lynhurtigt steg leveringstiden til 5-6 uger. Det er lang tid at vente på at få en ny iPhone.

Heldigvis er det dog blevet bedre. Leveringstiden er løbende faldet og hen over weekenden er leveringstiden faldet til under en uge eller nærmere bestemt 5 dage.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities skyldes faldet i leveringstiden ikke at efterspørgslen er stilnet af, men at produktionen går bedre end forventet. Hans oplysninger fra Apples logistikkæde indikerer at produktionen er steget til op mod 550.000 enheder om dagen, hvor den ved lanceringen lå på 50.000-100.000 enheder om dagen.

Der har været to flaskehalse i produktion og dem har Apples stort set fået løst. Den ene var komponenter til LTE-antennen som den oprindelige producent ikke kunne lavere hurtigt nok. Her er kommet en ny leverandør som hurtigt har fået indhentet det tabte. Derudover er produktionen af et af modulerne til det nye TrueDepth-kamera steget betydeligt.

På grund af den øgede produktion forventet Kuo at Apple sælger 10-20% flere iPhones dette kvartal end han tidligere regnede med.

Pris

iPhone X fås i to forskellige farver: Sølv og space grey. Du kan vælge mellem 64GB til 8.899 kroner og 256GB til 10.249 kroner.

Du kan købe iPhone X online hos Apple (link) eller hos de sædvanlige forhandlere.

Husk at købe en trådløs oplader til din iPhone X, hvis du have glæde af dén funktionalitet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.