Vi har tidligere omtalt kreditkortlæseren Square til iPhonen, og nu ser det ud til, at produktet er kommet på gaden, se videoen herover. Ideen er, at alle og enhver (nok ikke alle og en hver, men så i hvert fald alle der bliver godkendt), kan lave deres iPhone om til den kreditkortlæser. På den måde, er kreditkortbetaling ikke længere forbeholdt butikker. Alle og enhver kan gøre det. Det vil åbne mange nye muligheder, når man pludselig kan tage i mod kreditkort, hvor man før var afhængig af kontanter.

Det kunne for eksempel være når man solgte ting brugt på et kræmmermarked. Det kunne være grilfesten, for vennerne, hvor der altid er et par stykker, der ikke har kontanter og tror de kan slippe for at betale deres andel. I det hele taget er der utrolig mange situationer, hvor en billig mobil kreditkortløsning vil være brugbar. Specielt for folk, der ikke så tit, tager i mod betaling, at det kan betale sig at få en "rigtig" indløsningsaftale.

Det eneste problem er, at Square kun virker i USA lige nu. I hvert fald kan det gratis program kun hentes i den amerikanske App Store. Om man alligevel kan få de til at virke ved at købe Square via en amerikanske iTunes-konto, skal jeg dog lade være usagt. Erfaringer fra læserne modtages gerne.

Du kan læsemere på squareup.com

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.