Efter i mange år at have nægtet Apple at sælge deres musik i iTunes Store, er Metallica nu anderledes positive over for Apple.

Fra Apple åbnede iTunes Store i 2003 gik der flere år før Metallica tillod salg af deres musik. Salget af enkeltnumre ødelagde album-oplevelsen mente det amerikanske metalband.

Ifølge Metallicas danske trommeslager Lars Ulrich er Appe Music dog et godt tiltag, som de bakker op om: "Jeg synes at Apple er noget nær verdens cooleste virksomhed. Jeg er en stor fan af Apple og alle deres produkter, og jeg har været så heldig at møde møde de fleste af deres folk, de fleste af dem der tager beslutningerne, og jeg føler mig meget sikker i deres hænder.", udtaler Ulrich således til NY Post.

Ulrich supplerer med at bandet koncentrerer sig om Spotify og Apple Music, mens Tidal (tidligere WiMP) ikke er noget, de går så meget op i.

Apple Music går i luften på tirsdag den 30. juni med 3 måneders gratis stream af (stort set) al musik i Tunes Store. Herefter koster det 99 kroner per måned.

Scroll ned for at se kommentarer