Det er ikke meget mere end en uges tid siden, at der indløb et rygte om at den kommende MacBook Pro ville miste den øverste række taster fra tastaturet og i stedet få en form for touch-bar med indbygget fingeraftrykslæser.

Nu bakker et nyt billede (via cultofmac) rygtet op. Billeder stammer efter sigende fra en ansat hos Apples samlepartner i Kina og viser selve metalrammen til den nye MacBook Pro. Ud fra størrelsen på tastaturet er der formodentlig tale om en 13 tommers-udgave. Der er hverken tastatur eller trackpad monteret, men det er alligevel tydeligt at se, at den øverste række taster mangler. Det er her der kommer til at sidde en form for touch-bar med OLED-skærm og fingeraftrykslæser.

To andre billeder viser den samme ramme fra siden. Her kan man se at der er huller til fire USB-C-porte (to på hver side) og et til hovedtelefoner. Det tyder med andre ord på, at Apple dropper SD-kortlæseren såvel som MagSafe 2-porten til fordel for USB-C til opladning. Præcis som det er på Apples 12 tommer MacBook. Det skal bemærkes at USB-C understøtter Thunderbolt-teknologien, til trods for at den fysiske udformning af porten er anderledes end vi er vant til.

Den nye MacBook Pro forventes klar til salg i årets fjerde kvartal.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.