Billedet ovenfor til venstre skulle være af den nye iPad mini 5 som Apple i følge rygterne vil lancere i løbet af foråret. Billedet er lækket af en person der kalder sig Mr. White. Han har gennem tiden lækket flere billeder af Apple-prototyper og komponenter til Apple-produkter, hvilket indikerer at der er tale om den ægte vare.

Billedet viser en rosa guld iPad mini, med et antennebånd der ser anderledes ud end på eksisterende modeller, hvorfor der helt tydeligt er tale om en ny model. Bortset fra det ligner designet det eksisterende. Der er endda stadig mini jack-stik i bunden. Netop jack-stikket kunne måske indikere at der er tale om en ældre prototype og ikke en ny.

Den seneste iPad mini, iPad mini 4, stammer helt tilbage fra september 2015. Den er altså mere end tre år gammel og der er blevet spekuleret i at Apple på et tidspunkt helt ville droppe mini'en. nu tyder alt altså på at der kommer en opgraderet udgave. Hvilke specifikationerne der får er dog umuligt at sige ud fra et billede af bagsiden alene. Tidligere har samme Mr. White dog lækket information der indikerer at den vil få en A9-processor. Det er den samme der benyttes i iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Scroll ned for at se kommentarer