Det er knap et år siden Apple sidste gang opdaterede MacBook Air, hvilket også betyder at en opdatering på være lige på trapperne. Og det er lige hvad de er, hvis man skal tro oplysninger fra den kinesiske hjemmeside Feng.com. På siden er der lækket screenshots fra en sprit ny MacBook Air produceret hos Foxconn.

Af billerne kan man se, at der er tale om en 13 tommer MacBook Air (MacBookAir7,2) med en Intel Core i5-processor på 1.6GHz og Intel HD Graphics 6000. Den har 4GB RAM og en skærmopløsning på 1.440 x 900 pixel.

Et andet billede indikerer, at MAcBook'en kommer i tre konfigurationeer. To af dem med 1.6GHz Intel Core-i5 processor og 128GB eller 256GB lagerplads og den den sidste med Intel Core i7 2.2GHz, 8GB of RAM og 512GB lagerplads.

Der er ingen informtion om 11-tommer MacBook Air, men man må formode at den kommer i tilsvarende konfigurationer.

Ifølge oplysningerne skulle maskinerne være klar til salg, så Apple vil formodentligt nævne dem på pressemødet på mandag i næste uge. Det er dog også en mulighed, at de bare glider ind og erstatter de nuværende uden den store ståhej. Der er trods alt alene tale om mindre hastighedsopdateringer.

Ud over disse opdateringer af den eksisterende MacBook Air, har der i noget tid været rygter om en helt ny 12-tommer Retina MacBook Air. Det er dog stadig usikkert, om den også annonceres i næste uge.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.