TDC har endnu ikke offentliggjort deres priser på iPhone 6. Det sker formodentligt føst umiddelbart inden salget starter på fredag i næste uge. Vi har dog fra en pålidelig kilde hos TDC fået adgang til et udsnit af priserne, som kan ses på billedet herover. Det er et screenshot fra TDC's interne system.

Billedet viser, hvad TDC tager for iPhone 6 16GB uden abonnement og med en række forskellige abonnementer. Priserne man er således ikke mindsteprisen, men telefonens rå pris. Oveni kommer det pågældende mobilabonnement, som kan finde på TDC's hjemmeside.

Tager vi udgangspunkt i Fri Tale/5GB vil mindsteprisen blive 5.943 kr for telefon plus abonnement (se pristjek for sammenligning med de andre teleselskaber)

Som det kan ses er priserne senest ændret i dag. Formodentligt som en reaktion på de andre teleselskabers priser. Det betyder sikker også, at de kan nå at ændre sig inden næste fredag.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.