Apple er kommet til at afsløre billeder af det kommende Apple Watch, der ellers først forventes præsenteret onsdag i næste uge på et presseevent. Det er 9to5mac, der er kommet i besiddelse af billedet, der altså stammer fra Apple selv. Der er ikke tale om et mockup eller om et lækket billede fra en fabrik i østen, men den ægte vare.

Den største ændring er at skærmen går længere ud til kanten og altså bliver større. Uret beholder nemlig formodentligt de samme fysiske mål som den nuværende udgave. En anden interessant detalje er et lille hul mellem sideknappen og den digitale krone. Måske en ekstra mikrofon? De to knapper ser desuden ud til at være ændret en smule. Det ser også ud til at uret er kompatibelt med de eksisterende urremme, hvilket altså indikerer at de fysiske ydre mål ikke ændres.

Billedet afslører også en helt ny urskive med meget mere information end på dem vi kender i dag. Man må også formode at Apple har designet en række andre nye urskiver der bedre udnytter den store skærm.

Det forventes som sagt at Apple vil løfte sløret for det nye Apple Watch på onsdag i næste uge.

Scroll ned for at se kommentarer