Blandt rygtesmede og spekulanter har der i de sidste par måneder generelt været konsensus om at Apple til efteråret vil lancere tre nye iPhones. To "almindelige" samt en særlig premiumudgave med ekstra gode specifikationer.

Nu har en kinesisk kilde dog nye oplysninger. De skulle stamme fra personer ansat hos Foxconn, hvor de fleste af Apples iPhones bliver produceret. Ifølge de nye oplysninger vil Apple kun lancere to nye iPhones. I hvert fald påstår kilderne at Foxconn kun har modtaget ordrer på to forskellige iPhones og de begge af den såkaldte premium type.

Er oplysningerne rigtige, er vi altså gået fra en situation hvor Apple ville lancere iPhone 7s og iPhone 7s Plus som mindre regulære opdateringer af de nuværende iPhones samt en helt nydesignet iPhone 8 til at Apple alene vil lancere nydesignede iPhones i to størrelser og altså droppe de mindre opdateringer helt. Det er umiddelbart godt nyt - og også mere i Apples ånd - at alle nye iPhones i et givent år er identiske. Det indikerer også at Apple er sikre på at kunne få produktionen op i gear, så den nye teknologi ikke er forbeholdt en særlig model med begrænset udbud.

Der skal selvfølgelig, som altid, noteres at man skal tage dene slags rygter med et godt gran salt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.