Samsung følger - ikke overraskende - i Apples fodspor og dropper jack-stikket på deres næste topmobil, Galaxy S8. Det skriver SamMobile om telefonen der forventes lanceret på Mobile World Congress i Barcelona i februar. I stedet for jack-stikket, skal hovedtelefonerne tilsluttes via USB C-porten.

Samsung har ellers forsøgt at gøre sig morsom på Apples bekostning over det manglende jack-stik i iPhone 7. Da Samsung i sommers præsenterede Galaxy Note 7 var det blandt andet med ordene: "Vil i vide hvad den også har? Den har også audio-jack. Jeg siger det bare." Smilet stivende dog mindre end to måneder efter lanceringen, da problemerne helt bogstaveligt eksploderede i hænderne på Samsung.

Og nu er morsomhederne i hvert fald pakket helt væk. For med en Galaxy S8 uden jack-stik erkender Samsung, at Apple havde ret og endnu engang gik foran, mens Samsung bare følger trop. Måske var det alligevel ikke helt forkert, da Apple sagde at det kræve mod at fjerne jack-stikket i iPhonen. Det krævede i hvert fald noget som Samsung ikke har, før andre har vist vejen. Viljen til at tage en chance, måske.

Ud over det manglende jack-stik bliver Samsung største opgave at overbevise kunderne om at de kan levere varen efter de voldsomme problemer med Samsung-telefoner der brød i brand hen over efteråret.