Apple arbejder på en gennemgribende forbedring af Kort til iOS, skriver 9to5mac. Fokus er nu blevet ændret fra at forbedre brugergrænsefladen til i stedet at forbedre den underliggende infrastruktur i systemet. Eller sagt på en anden måde: Kortdata bliver bedre. Kort vil blive mere informativ og mere pålidelig.

Der vil dog også ske designmæssige ændringer. Grænsefladen vil blive strammet lidt op, så det bliver nemmere at se de forskellige elementer, og desuden vil ting som lufthavne, stationer etc. blive bedre markeret.

Offentlige transportmidler er i det hele taget noget, Apple vil fokusere meget på i Kort i iOS 8. Man vil kunne bruge Kort til at finde informationer om rejser med bus og tog, og få informationer direkte integreret i appen. Faktisk som det var i "gamle dage" da Google leverede data til Apples kort.

Apple brød med Googles kort i 2012, da Google ikke ville tillade Apple kontrol med data. Apple så derfor ingen anden udvej end selv at skabe en kort-app fra bunden. Apples kort fik en vanskelig start og blev med rette udsat for en del kritik, men er efterhånden blevet helt hæderlig. En rejseplan til offentlige transportmidler er dog en af de ting Apple endnu ikke har fået styr på.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.