Google og Apple har af de sydkoreanske myndigheder fået besked på at ændre deres praksis om, at man ikke kan fordtryde sine køb af apps. Det skriver The Korea Herald. Dette og en række andre ting, vil myndighederne have ændret for at beskytte forbrugerne. Ifølge avisen har Apple svaret, at de overvejer at ændre reglerne på verdensplan. Præcis hvad og hvordan ændringerne bliver, melder historien ikke noget om.

I dag er køb i App Store definitive, og kan ikke fortrydes. Og så alligevel ikke. Man kan nemlig, under visse særlige omstændigheder, fortryde et køb og få pengene tilbage, hvis man oplever et problem. Det er dog noget Apple vurderer fra gang til gang, så nogle egentlige retningslinjer kan man ikke få. I givet fald skal det ske gennem iTunes Store, hvor man kan logge ind og ad snørklede veje finde frem til en kontaktformular.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.