Det er lykkedes en gruppe folk fra The Chaos Computer Club er reproducere fingeraftryk ud fra fotografier af en persons fingre. Det skriver VentureBeat. Jan Krissler The Chaos Computer Club præsenterede opdagelsen på gruppens årlige møde i Hamborg.

Her viste Krissler hvordan man ved hjælp af programmet VeriFinger kunne fremstille et fingeraftryk ud fra fotos af den tyske forsvarsminister Ursula von der Leyen. Det vil med andre ord sige, at man kan fremstille kopier af fingeraftryk ved hjælp af fotos taget med en helt almindeligt kamera.

Historien melder dog intet om, hvorvidt de fremstille fingeraftryk har været i stand til at narre fingeraftrykslæsere, og opdagelsen er heller ikke specifikt relateret til Apples Touch ID. Gruppen gør blot opmærksom på, at fingeraftryksteknologi ikke kan stå alene, da den måske ikke er så sikker igen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.