Som nogle af jer måske ved, har jeg udover iPhoneguide og de tre andre Apple-relaterede hjemmesider, gang i flere sideprojekter. Bortset fra Sonosguide.dk er fællesnævneren, at de er mere nicheprægede og at de trænger til noget opmærksomhed for at komme lidt mere op i omdrejninger.

Det er lige præcis her i kommer ind i billedet. I skal nemlig hjælpe mig med at sikre noget omtale af en af mine mindre sider samt en side jeg har lavet til min søn, hvor han boltrer sig med opskrifter på pizza. Som tak deltager i lodtrækningen om 3 opladerkabler til iPhonen eller iPaden. Jeg har flere forskellige, of de heldige vindere kan selv vælge, om det skal være ligtning eller det ældre 30-pins kabel.

Betingelser for deltagelse i konkurrencen

1. Først og fremmest skal i linke til enten Sifnosguide.dk eller HjaltesPizza.dk. Det kan ske via jeres Facebook, Twitter, en hjemmeside etc. Det bestemmer i helt selv. Vær gerne kreative. I må gerne lave en lille anprisning eller omtale, hvis i vil (se nedenfor). Det vigtigste er dog, at linket er et regulært link, man kan klikke på.

2. Når det er gjort, så læg en kommentar herunder med hvor i har lavet omtalen, om det er på Facebook, en hjemmeside etc. Vinderne bliver trukket blandt kommentargiverne herunder.

3. Lad være med at spamme folk. At oprette en tilfældig bruger på et tilfældigt forum alene for at lave et link er vi ikke interesseret i. Men er du fast bruger et sted, og føler at en omtale af en af de to sider passer ind, og vil give andre brugere værdi, så er det selvfølgelig helt i orden.

4. Laver du et link til den ene side i dag og et til den anden om tre dage, får du to lodder i udtrækningen.

Konkurrencen løber til og med fredag (3/4-15) kl. 12.00, hvorefter vinderne findes.

Præmier: 3 præmier af 1 opladekabel til iPhone eller iPad. Vinderne vælger selv, mellem de tilgængelige jeg har. Alle kabler er nye og i original emballage. Værdien svinger alt efter hvilket kabel der vælges, men er op til omkring 200 kr per kabel + forsendelse.

Vinderne kontaktes direkte, hvorefter vi aftaler hvilket kabel der ønskes. Så husk at skrive din rigtige mailadresse i kommentarfeltet - eller at være logget ind som bruger.

Om siderne

På HjaltesPizza.dk finder du opskrifter på super lækre hjemmelavede pizzaer, der er dobbelt så gode og kun koster en tredjedel af hvad et pizzeria kan tilbyde. På siden finder du en håndfuld af de allerbedste pizzaopskrifter – så behøver du ikke lede længere.

Sifnosguide.dk er Danmarks største og bedste rejseguide til den græske ø Sifnos. En nærmest overset ø blandt danskere, måske fordi der ikke er regulær chartertrafik til øen. Det er synd, for det er virkelig en perle.

Hvis i har brug for billeder, så brug gerne dem fra de pågældende sider.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.