Den sidste uges tid har vi set forskellige læks af hvordan den kommende iPhone SE kommer til at se ud. Der har været oplysninger om at den vil ligne iPhone 5s, mens andre mener at den vil være en mindre udgave af iPhone 6s. Andre igen hælder til at den lander et sted midt imellem. Det har fået designeren Martin Hajek til at lave en række mockups, der viser hver af de tre muligheder.

Hvilket af de tre designs, der er mest sandsynligt, er selvfølgelig ikke til at vide. Formodentligt vil det vise sig, at ingen af den rammer plet. Sådan har det i hvert fald altid været, når folk har forsøgt at gætte på hvad Apple disker op med.

Til trods for at der er under en måned til, at det forventes at iPhone SE bliver præsenteret, har vi set forbavsende få læks. Det kunne måske pege i retning af, at den ligner noget vi kender, og derfor ikke skiller sig så meget ud, at den vækker opsigt blandt de, der har adgang til den.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.