Der er rygter om at Apple vil afholde et event tirsdag den 12. september for at præsentere den nye iPhone 8. Den vil kunne købes fra om fredagen ugen efter, altså den 22. september. Det skriver franske Mac4Ever. Informationen skulle komme fra et fransk teleselskab, men er umulig at verificere.

Uanset om oplysningerne er pålidelige eller ej, stemmer det meget godt med hvad Apple plejer at gøre. De seneste fem år har Apple afholdt iPhone-event på en tirsdag eller onsdag der falder mellem den 7. og 12. september, og i 4 ud af 5 tilfælde er den sat til salg om fredagen ugen efter.

At iPhonen skulle blive præsenteret tirsdag den 12. september virker derfor sandsynligt og ellers er onsdag d. 13. også et godt bud.

Udover tre nye iPhones forventes det, at Apple vil lancere en ny Apple TV 4K på eventet. Vi vil helt sikkert også få mere information om den kommende HomePod-højttaler.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.