Amerikanske T-mobile har bedt alle medarbejdere om, at de ikke holder ferie fra den 20. til den 22. september, skriver www.tmonews.com. Ifølge T-mobile skal det sørge for, at der er nok folk i butikkerne til "en større lanceringsbegivenhed". Der er næppe tvivl om, at det er den nye iPhone, der er tale om. Det er nemlig præcis den weekend Apple vil begynde salget af nye iPhones, hvis rygtet om et event den 10. september holder stik, og Apple lancerer iPhonen ugen efter, som de gjorde sidste år.

Om teleselskaberne på nuværende tidspunkt ved mere end os andre, er tvivlsomt, men de stoler i hvert fald så meget på rygterne, at de for en sikkerheds skyld tager deres forholdsregler.

Det forventes, at Apple afholder et iPhone-event den 10. september. Eventet er endnu officielt ikke bekræftet. Apple plejer at udsende invitation en uges tid før deres events.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.