På sidste års udviklerkonference (WWDC) fortalte Apples softwarechef Craig Federighi, at Apple fremover ikke længere ville bruge store katte til at navngive OS X med, men i stedet gå over til geografiske lokaliteter i Californien. Lokalitet som inspirerer Apple. Første skud på den stamme er selvfølgelig Mavericks, der er en surferlokalitet et par kilometer ud for kysten ved Pillar Point Harbor syd for San Francisco små 50 km’s kørsel fra Apples hovedkvarter i Cupertino. Det er et helt unikt sted for folk der vil surfe på kæmpebølger på grund af en helt speciel udformning af havbunden. Se hele historien her her: Hvorfor hedder det nye OS X “Mavericks”?

Nu er det kommet frem, at der er blevet registreret en række varemærker på netop californiske lokaliteter 3 dage før WWDC-konferencen startede sidste år. De er ikke registreret i Appels navn, men hos en håndfuld forskellige selskaber. Timingen lige før WWDC tyder dog på, at Apple i virkeligheden står bag.

Blandt de registrerede navne er: Big Sur, California, Diablo, El Cap, Farallon, Mammoth, Miramar, Monterey, Pacific, Redwood, Rincon, Shasta, Sierra, Skyline, Tiburon og Yosemite.

Det er ikke allesammen der ligger lige til højrebenet. "Diablo", "Mammoth" og "Skyline" har i hvert fald tvetydige betydninger. Til gengæld ville OS X Yosemite eller OS X Monterey nok være gode bud. Holder Apples sig til de vandige navne kunne OS X Pacific være et godt bud.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.