I sidste uge lykkedes det nogle udviklere at knække den protokol, som Siri kommunikerer med Apples servere med. Det betyder, at man nu kan få adgang til Siri fra en hvilken som helst platform. Udviklerne har eksempelvis sendt kommandoer fra deres computer til Siri-serveren, hvor de bliver godkendt og analyseret. Man kan derfor i teorien skrive en app til Android, der kommunikeer med Siri.

Tidligere har vi skrevet om, at der også var lykkedes at at få Siri-appen til at køre på en iPhone 4, så nu er de fleste forhindringer overstået. Inden man begynder at glæde sig, skal man dog have in mente, at Siri-serveren skal bruge et unikt ID fra en iPhone 4S. Udviklerne brugte en ID fra en af deres egne iPhone 4S, men man skal nok ikke forvente, at de vil dele den med resten af verden. Og hvis de endelig gjorde det, så ville Apple sikkert hurtigt få denne ID sortlistet. Indtil videre er der derfor mest af alt tale om en personlig funktion, hvor man kan bruge sin egen ID fra sin iPhone 4S, til at få Siri til at virke på for eksempel ens computer.

Indtil Apple får ændret i koden og lukket hullet, skal der dog nok alligevel komme nogle sjove ting ud af det.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.