Den trådløse oplader AirPower - som Apple præsenterede helt tilbage i septemper 2017, men som stadig ikke er kommet til salg - ser nu endelig ud til at være på vej. I hvert fald er der blevet fundet kode i den seneste betaudgave af iOS 12.2, der indikerer at AirPower er lige på trapperne.

I den seneste beta af iOS 12.2 er der nogle store ændringer i den kode der styrer den trådløse opladning. Blandt andet er der nu en stump kode der identificerer om to enheder bliver opladt trådløst på samme tid. AirPowers hovedfunktion er netop at kunne oplade flere enheder trådløst på samme tid. Noget der er helt unikt og som tydeligvis har voldet Apple en del problemer at få helt styr på. Noget tyder på at Apple nu har fået styr på det og at iOS 12.2 er den opdatering der skal give iOS-enhedernes understøttelse af funktionen og dermed bane vejen for en frigivelse af AirPower.

AirPower er en trådløs oplader der kan oplade iPhonen, Apple Watch og Air Pods (via et nyt opladeetui) på samme tid. Den blev præsenteret sammen med iPhone X i efteråret 2017. Apple selv har været bomstille siden præsentationen, men der har været en del rygter. Seneste rygte er fra januar, hvor AirPower efter sigende skulle være gået i produktion. Det passer meget godt med en lancering sammen med iOS 12.2 inden ret længe. Måske allerede denne uge.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.