Koda, der forvalter ophavsrettigheder for komponister, sangskrivere og musikforlag, skriver i dag på deres Twitter-profil, at de forventer, at Apple snart vil lancere iTunes Match i Danmark og resten af norden. Koda oplyser endvidere at er i løbende dialog med Apple, og at det er op til dem (Apple) hvornår lanceringen sker. Underforstået, at en aftale er forhandlet på plads, og det bare er op til Apple at trykke på aftrækkeren.

En mulig årsag til at det lader vente på dig er, at Apple vil lancere iTunes Match i hele norden på en gange, hvilket Koda da også noterer: "Det handler generelt også om hvor DK og Norden ligger i tjenesternes udrulningsstrategi der typisk foregår i etaper", skriver de.

Tidligere i dag kom det fre, at Apple havde udvidet iTunes Match med yderligere tre europæiske lande.

iPhoneguide har bedt Kodas pressechef, Nicolaj Hyltén-Cavallius, om en kommentar, man har har ikke svaret på vores henvendelse.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.