Consumer Intelligence Research Partners har lavet en grundig undersøgelse af, hvordan salget af de nye iPhones 5c og 5s fordeler sig på de forskellige farver. For iPhone 5s's vedkommende er det den rumgrå, der er den mest solgte, mens det for iPhone 5c's vedkommende er den blå, der er den mest solgte.

43% af de solgte iPhone 5s er rumgrå, 30% er sølvfarvet og 27% guldfarvet. Kigger man på købernes køn, viser det sig, at kvinder i højere grad end mænd foretrækker den sølvfarvede på bekostning af den rumgrå. Guldmodellen er lige populær blandt begge køn.

Kigger man på iPhone 5s er der betydeligt større variation i farvevalget blandt mænd og kvinder. Mænd foretrækker den hvide eller den blå iPhone 5c, mens kvinder foretrækker den lyserøde. For begge køn gælder, at den hule er den mindst populære, med kun 7% af salget.

Undersøgelsen er foretaget blandt 400 kunder. Man skal bemærke, at eftersom udbuddet af de forskellige farver ikke nødvendig har været lige stort, vil undersøgelsen heller ikke nødvendigvis reflektere populariteten. Nogle folk har måske valgt en anden farve end den de ønskede, fordi den de gerne ville have, var udsolgt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.