Ifølge Fast Company har Apple problemer med at få både den trådløse opladning og den nye 3D-ansigsscanner til at virke ordentligt. Ifølge kilderne er det softwaren - og ikke hardwaren - der er problemet. En kilde med kendskab til situationen hos Apple oplyser, at der er en anelse panik hos Apple, fordi det kan ende med at iPhone 8 bliver lanceret uden de to vigtige funktioner, hvis ikke problemerne bliver løst i tide. I så fald vil de to funktioner blive aktiveret via en softwareopdatering til iOS senere.

Vi har tidligere hørt, at den trådløse opladning vil kræve køb af en særskilt oplader, der først vil komme på markedet senere. Årsagen til dette blev ikke angivet, men det passer meget godt med de nye oplysninger om at softwaren ikke er klar. På den anden side, så er der i hvert fald to måneder endnu til præsentationen af den nye iPhone. Det er forholdsvis lang tid i forhold til at få rettet softwaren til.

Ud over den trådløse opladning, nævnes det at Apples nye ansigtsgenkendelse også driller. Igen er det softwaren, og ikke hardwaren, der ikke virker 100% endnu. Ifølge kilderne skal det dog nok blive klart til lanceringen.

Apple er ikke ligefrem nybegyndere på feltet. Apple er ret konservative, så når Apple har besluttet sig for at inkludere en ny hardware, så ved de allerede fra starten at det kommer til at virke. Det er derfor nærliggende at tro, at den "panik" der henvises til er den almindelige travlhed som alle der arbejder efter deadline kender til, når tiden begynder at ride ud. Under alle omstændigheder er det positivt, at hardwaren ikke er problemet, for det havde taget betydeligt længere tid at få klart.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.