Den kommende Apple TV, der formodenligt bliver præsenteret på Apples presseevent den 9. september, får en helt ny controller der også kan bruges i spil. Det skriver TechCrunch.

Controlleren vil blive bevægelsesfølsom og få et pegefelt i toppen og fysiske knapper i bunden. Derudover vil der være en mikrofon, så mam kan snakke til Siri.

Ifølge oplysningerne vil controlleren være målrettet folk der spiller. Ikke hardcore gamere, men den brede gruppe af folk der spiller almindelige spil som vi kender det fra iPhonen og iPaden.

TechCrunchs kilde afslører desuden at grunden til at Apple har forsinket lanceringen af enheden er, at de har brugt energi på finpudsningen. Ifølge oplysningerne vil brugeroplevelsen overgå alt ndet vi har set på markedet. Den nye Apple TV betegnes som den første rigtige Apple TV.

9to5mac er erfaret at prisen for den nye enhed stiger fra $69 til $49 eller $199. Altså minimum en fordobling af prisen, hvilket skyldes den opgraderede hardware - ikke mindst den nye controller.

Scroll ned for at se kommentarer