Rygterne om en ny lille iPhone - den såkaldte iPhone 6c - er taget til i styrke i takt med at Apple begynde at bestille komponenter hos de forskellige elektronikproducenter i Asien. Således oplyser en kilde fra Foxconn, at iPhone 6c får et større batteri end iPhone 5s, der er Apple seneste iPhone med en skærm på 4 tommer. Batteriet har en kapacitet på 1.642 mAh, hvilket er 5% mere end iPhone 5s.

Kilen oplyser også, at iPhonen får 2GB RAM, Touch ID og den samme formfaktor som iPhone 6, hvor glasset er kurvet i kanten. Derudover får den en A9-procesor, hvilket skulle sikre den rigeligt med kraft. Basisudgaven vil komme med 16GB lagerplads.

Der er med andre ord tale om en ganske potent iPhone, og ikke en neddroslet udgave med gamle specifikationer. Der vil dog være et par ting, som Apple holder fast i kun skal være på de store iPhones. Det er blandt andet 3D Touch. Det er ikke noget nyt, at Apple holder nogle ting til bestemte enheder.Eksempelvis er det kun Plus-modellerne, der har mekanisk optisk billedstabilisering.

Masseproduktionen af iPhone 6c er meget tæt på at gå i gang, hvilket peger på en lancering allerede om et par måneder, hvilket flere kilder også tidligere har oplyst.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.