Apple havde rent faktisk planer om at introducer en redesignet iPhone 5 i år, men måtte opgive planerne nogle måneder før introduktionen af iPhone 4S, skriver Business Insider. Årsagen skulle være at Steve Jobs var bange for at en større skærm ville betyde en fragmentering af iOS-økosystemet. Business Insiders kilde har haft fingre i en iPhone 5-prototype og kan derfor afsløre nogle af detaljerne. Kilden skulle være en, der tidligere har fodret dem med korrekte oplysninger, men oplysningerne er ikke verificeret af andre. Business Insider er ikke kendt for at være videre pålidelige når det gælder Apple-informationer, så man skal tage historien med et gran salt.

Prototypen har flere af de specifikationer, der længe har været rygter om. Det gælder blandt andet en 4 tommer skærm, en trykfølsom hjemmeknap (det vil sige, at det ikke længere er en fysisk knap), aluminiumsbagside, fladere formfaktor og et 10 megapixel kamera.

Helle sommeren var der rygter om, at Apple ville lancere en redesignet iPhone, og der var flere læk af informationer omkring designet. Som vi alle ved endte det dog med, at vi fik en iPhone med samme design som sidste års iPhone 4. Er historien om iPhone 5-prototypen rigtig, ved vi i det mindste, at Apple rent faktisk har arbejdet på en ny iPhone, og at sommerens rygter og læk derfor har været gode nok. Det forklarer også, hvorfor lanceringen af en ny iPhone blev "forsinket i år". Hvis Apple i sidste øjeblik droppede den oprindeligt planlagte iPhone 5, har det naturligvis taget nogle ekstra måneder at få en erstatning stablet på benene.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.