Ifølge en kilde, der hævder at have set en prototype på et kommende Apple fjernsyn, ligner den Apples nuværende 27 tommer Thunderbolt-skærm, men er meget større, skriver Cult of Mac.

Kilden skulle være "velplaceret" og tilføjer at der er indbygget iSight-kamera, så man kan bruge enheden til at lave Facetime-opkald med. Facetime er Apple svar på videotelefoni, og kan på nuværende tidspunkt bruges på Mac's og iOS-enheder. Da man typisk sidder længere væk fra et fjernsyn end en computerskærm, vil kameraet være i stand til selv at detektere ansigter og selv zoome ind ved Facetime opkald. Selv, hvis man bevæger sig rundt i rummet.

Enheden har også indbygget Apples personlige assistent, Siri, som indtil videre kun findes på iPhonen. På den måde kan man bruge Siri til at foretage et opkald med. Kilden har set Apple demonstrere det.

Der har været mange spekulationer angående et kommende fjernsyn fra Apple, men dagens oplysninger de mest konkret vi hidtil har hørt. Her kan vi ikke længere tale om spekulationer. Enten ved kilden besked, eller også er det en stor løgnhistorie. Det lader vi op til læserne at vurdere.