Ifølge China Business har Apple sendt 5-8 millioner iPhones tilbage til Foxconn i Kina, fordi de ikke levede op til Apples krav. Kilden er en lagerarbejder hos Foxconn, og det er lidt uklart, præcist hvad der er årsag til problemet, og hvor nemt det kan udbedres.

Historien kommer frem i forbindelse med en analyse af økonomien hos Foxconn. Telefonerne har, i fald tallene er korrekte, kostet Foxconn op mod 10 milliarder kroner at producere, og vil således være noget af en bet i deres regnskab. Man må dog formode, at telefonerne enten kan fikses, så de lever op til Apples krav, eller at dele af indmaden kan genbruges.

Apples problem er, at det kan betyde mangel på iPhones. 5-8 millioner iPhones svarer til nogle ugers salg på verdensplan, og da Apple er kendt for at holde stramt fokus på ikke at have for mange iPhones på lager, kan det blive et problem, med mindre Foxconn har gearet produktionen op tilsvarende. For nyligt hyrede de 10.00 ekstra arbejdere. Antagelsen var, at det var til produktion af iPhone 5S, men måske det bare er for at kompensere for de mange returnerede iPhones.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.