Ifølge Apples egne oplysninger gør iOS 8.3, der lige nu er i beta, Apple Pay klar til det kinesiske marked. En kilde oplyser dog, at forhandlingerne mellem Apple og de kinesiske banker skulle være kørt fast samtidig med, at de kinesiske myndigheder endnu ikke har godkendt Apple Pay.

En af de ting der nævnes er, at iPhonens NFC-chips ikke lever op til de kinesiske standarder. Derudover ønsker myndighederne, at Apple opretter et datacenter i Kina til behandling af de kinesiske betalinger.

For bankernes vedkommende handler det blandt andet om, at især den statsejede China UnionPay er bange for at miste deres monopol på NFC-baserede betalingsløsninger. Noget den kinesiske internetgigant Alibaba også har måttet føle.

Apple Pay kan foreløbig kun bruges i USA. Apple har dog planer om at udbrede løsningen til flere lande. Kina er udset til at være det første.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.