Nyhedsbureauet Reuters citerer en ny kilde for oplysninger om, at Apple bilprojekt, handler om selvkørende biler. Apple er ganske enkelt i gang med at tilegne sig viden om, hvordan man laver en selvkørende bil. Det handler ikke bare selve softwaren eller enkelte delkomponenter, men hele bilen. Tidligere var der forlydende om, at flere hundrede Apple-ingeniører er tilknyttet projektet. Nye oplysninger peger på, at det er op mod 1.000 det drejer sig om.

Kilden arbejder i bilindustrien, og oplyser også at Apple ikke ser ud til at være interesseret i den traditionelle bilindustri.

Apple er i øvrigt ikke den eneste Silicon Valley-virksomhed, der er interesseret i bilbranchen. Mest kendt er selvfølgelig Tesla, hvis seneste model er delvist selvkørende, men også Google er meget aktiv inden fore selvkørende biler. Google har endda an prototype på en selvkørende bil klar.

Inden Apples tidligere topchef døde for nogle år siden udtalte han, at Apple var interesseret i at designe fremtidens bil - den såkaldte iCar.