I en længere artikel med fokus på Tim Cook, har New York Times talt med Jonathan Ive, Apples design-chef. Ive fortæller at han på det seneste er begyndt at arbejde med helt nye materialer, som han aldrig har arbejdet med før. Ive gør det ikke særligt konkret, men mon ikke det er en hentydning til at Apple er begyndt at bruge Safir? I såfald er planerne nok, at safiren skal være andet og mere end en flad skærm. Safiren må have det formål, at den giver Ive nogle nye muligheder for formgivning, som ellers ikke ville have været mulige. Her er den umiddelbare tanke, at det drejer sig om iWatch.

"De sidste 15 eller 20 år har jeg arbejdet på de mest udfordrende og kreative dele af det, vi laver. Jeg ville elske at tale om fremtidsting - det er materialer, vi ikke har arbejdet med før. Jeg har arbejdet på det her i et par år nu.", udtaler Ive til avisen.

Ud over safir, som Apple jo har bekræftet de arbejder med via opbygningen af deres egen safir-fabrik. Kunne de nye materialer også være Liquidmetal-legeringer, som Apple hidtil har brugt i meget begrænset omfang samt det nye mirakelmateriale grafen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.