Siden lanceringen af iPhone 7 har der vært mangel på iPhones i farven jet black. Farven har været ekstrem populær blandt de mange iPhone 7-købere. Formodentlig fordi den meget tydeligt signalerer, at man har en ny iPhone.

Det er dog ikke hele forklaringen på at Apple ikke kan følge med efterspørgslen. Lige netop denne farve iPhone er nemlig ekstrem vanskelig at producere. Omkring 30-40% af de producerede enheder lever ikke op til Apples kvalitetsstandard. Det skriver KGI Securities. Det betyder at der kommer langt færre iPhones i denne farve ud fra fabrikken end de andre farver.

Den specielle jet black finish opnås via en proces i ni trin hvor bagsiden anodiseres og poleres. Det er i denne proces det altså går galt i 30-40% af tilfældene så den tilvirkede bagside ikke kan bruges, men skal laves helt om.

KGI Securities meer i øvrigt at efterspørgslen generelt på iPhone 7 er lavere end på iPhone 6s sidste år uagtet at enkelt af modellerne er meget populære.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.