Rygterne om at den næste iPhone får OLED-skærm bliver mere og mere massive. Tidligere har vi hørt, at LG og Samsung deler produktionen af skærme til den kommende iPhone, mens Japan Display, der producerer de nuværende LCD-skærme, bliver ladt i stikken, da de ikke på nuværende tidspunkt har kapacitet til at producere OLED-skærme.

Det vil de dog lave om på. De regner med at have opbygget en produktionskapacitet, så de kan begynde produktionen af OLED-skærme til iPhonen i foråret 2018. Det skriver Nikkan Kogyo Shimbun. Lige nu forhandler de med Apple om de fremtidigere ordrer.

Japan Display er stiftet af Sony, Toshiba og Hitachi i 2012, og er sammen med en anden japansk producent, Sharp, leverandør af LCD-skærme til Apples iPhones.

Hvis du vil læse mere om forskellen mellem LCD og OLEd, kan du se her: LCD vs. OLED: Hvad er forskellen og hvad er bedst?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.