Siden Apple introducerede app-skifteren (eller multitaskbaren) i iOS 4, er der ikke sket det helt store. Det er dog mulighed for forbedringer og der har især jailbreakmiljøet leget en del med. Et af budene er vist i videoen herover. Det hedder Auxo iOS app switcher og har flere gode ideer, men også en nogle ugennemtænkte ting.

Først og fremmest vi iOS- (og Apple-) brugere dejligt fri for dialogbokse, der hele tiden spørger os om det vi har bedt om, nu også er noget vi vil. Den forhindrer selvfølgelig mange fejl, men gør det dobbelt så besværligt at få noget fra hånden. Så det vil vi gerne være foruden. Når man for eksempel lukker musik-appen, som i videoen, så skal den bare lukke. Vi behøver ikke blive spurgt, om vi nu virkelig også mener det. Det gør vi, ellers havde vi ikke bedt om det i første omgang. Og hvis det er en fejl, er det jo heller ikke værre, end at vi bare kan starte appen igen. Vi taler ikke om, at noget bliver slettet her.

I det store hele er det dog ret smart. Taskbaren eller apps-skifteren mangler virkelig en overhaling. Det er alt for besværligt at fjerne apps fra den i dag, og der burde også være adgang til de forskellige ting man kan slå til og fra som Wi-Fi, BlueTooth etc. Det har Auxo et rigtigt godt bud på.

Er man interesseret kræver det altså en jailbreaket enhed, og adgang til Cydia. Vi andre må håbe på, at Apple har noget lignende med i posen for iOS 7.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.