En ivrig og dygtig hacker, har "porteret" Apples styresystem til computere, OS X Lion, til iPhonen. I virkeligheden er der ikke tale om en portering, men om et overlay eller tema om man vil. Det er dog yderst gennemført. Det er ikke bare baggrunden og ikonerne fra Lion, der er med. En del af funktionaliteten er også kommet med.

I praksis fungerer det selvfølgelig ikke 100% (eller bare 50%) på en lille mobil enhed som iPhonen, der er trods alt en årsag til, at Apple kører med to forskellige styresystemer, iOS til de mobile enheder og OS X til computere. Vi er mere ovre i kategorien for lir og pling-pling, men det skal der også være plads til. Jeg har i hvert fald ikke set en så omfattende modifikation som denne tidligere. Desværre er det kun til iPhonen og ikke iPaden, hvor det ville have en større berettigelse.

Temaet kræver at man har installeret Dreamboard og Theme Outlet (repo: fnetdesigns.com/cydia/repo). Har man det, kan man for $3,5 installere "OS X Lion Ultimatum", som temaet hedder via Theme Outlet.

Kilde: Lifehacker

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.