På jailbreakede iPhones har man siden tidernes morgen kunne lave sine egne temaer - eller installere andres - via programet WinterBoard. Det fungerer udemærket, men er dog alligevel begrænset i hvad man kan - og navnligt ikke kan. Nu er der kommet endnu et alternativ til WinterBoard kaldet DreamBoard. DreamBoard er meget mere avanceret og man kan nogle ting, som ikke kan lade sig gøre med WinterBoard..

Først og fremmest er DreamBoard meget nemt at bruge. Når man først har installeret det, er det bare at åbne appen og skifte til det tema, man vil bruge. Ingen behov for genstart af telefonen eller springboardet. Der er heller intet behov for at skulle installere alt muligt andet. Alle funktionerne, der er krævet er inkluderet i selve appen.

Skulle man af en eller anden underlig grund have behov for at få sin iPhone til at ligne en Android-baseret HTC, så medfølger der et tema til lejligheden. Det inkluderer blandt andet et par widgets som Ur og Facebook samt flere andre ting, der nok er meget smarte, men dog nok gør sig bedre på en rigtig Android-telefon end på en iPhone.

Der er ikke noget, der for alvor få en til at falde ned at stolen, men de inkludere ting giver et god billede af, hvad der er muligt. Man kan selvfølgelig også lave sine helt egne temaer.

Eneste hage ved det hele er, at det ikke ligefrem kører specielt glat. Der er rigtig mange der rapporterer om massive problemer med stabiliteten.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.