Allerede inden Apple har præsenteret et iWatch er der nu forlydende om, at det er blevet forsinket. Oprindeligt havde man forventet at masseproduktionen ville gå i gang i september, mens nu er det rykket til november. Det mener KGI Securities-analytiker Ming Chi Kuo. Det betyder formodentligt også at salgstidspunktet rykkes tilsvarende, selvom der også er en mulighed for at Apple istedet sætter små partier af uret på gaden efterhånden som de bliver klar.

Årsagen til "forsinkelsen" er at uret er vanskeligere at producere end Apples partnere er vant til. Dette er faktisk et godt tegn, da det tyder på at det er avanceret grej Apple er i gang med. Kuo nævner bøjelig AMOLED-skærm, safirglas, vandtæthed og en meget lille størrelse som nogle af udfordringerne. Enhedens styresystem er også en udfordring.

Selvom Apple altså ser ud til at rykke tidspunktet for masseproduktion og salg, er det stadig muligt at selve præsentationen sker efter den oprindelige plan, hvilket ifølge analytikerne er er i oktober.