Apples musiktjeneste, iTunes Radio, er uden den store ståhej blevet lanceret i Danmark. Med iTunes Radio kan man få afspillet musik, der passer til ens musiksmag. Servicen er gratis at bruge, da den er reklamefinansieret. iTunes Radio blev oprindeligt lanceret sammen med iOS 7 i USA. Stille og roligt har Apple så udvidet med flere lande, og nu er turen så kommet til Danmark.

Du finder iTunes Radio i iOS's Musik-app, hvor du skal trykke på det ny "Radio"-menupunkt i bunden. Herefter kan man vælge mellem de forskellige stationer, tilføje dem til sin favoritliste og så videre.

Bemærk at tjenesten virker lidt ustabil. Nogle gange virker det fint, andre gange får man at vide, at iTunes Radio er utilgængelig. Måske er servicen blevet tilgængelig lidt for tidligt ved en fejl.

Opdatering: Noget tyder på, at det alligevel ikke er lanceret (rigtigt) endnu. I hvertfald er der en del der oplyser, at de ikke kan finde Radio-punktet i deres Musik-app. Hvorfor det så virker for mig og flere andre, er underligt. Det hele er på dansk, og der er danske stationer med dansk indhold. Måske nogle bare har fået tidlig adgang, og at udrulningen til alle sker stille og roligt. I hvert fald tydet den danske tekst på, at det er lige på traperne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.