Ifølge 9to5mac er Apple begyndt at distribuere iTunes 11 internt. Arbejdet på den nye version startede, inden den seneste officielle version 10.6 blev frigivet, og drejer sig i øjeblikket om ændringer under motorhjelmen. Version 10 af iTunes blev lanceret i september 2010, hvor en af de store nyheder var Ping-funktionen. Siden har Apple opdateret iTunes løbende med blandt andet iCloud-understøttelse.

Netop iCloud vil være et af hovednumrene i den nye iTunes 11. Derudover arbejder Apple på et totalt redesign af iTunes Store og App Store. Selve butikken er ikke direkte en del af iTunes, så denne ændring kan godt ske uafhængigt af en frigivelse af version 11.

Et kig i filerne til iTunes 11 afslører, at der er indbygget understøttelse for det endnu ikke frigivne iOS 6, så det er nærliggende at tro, at vi vil se en frigivelse af iTunes 11 i forbindelse. Kilden hævder dog, at det er mere sandsynligt, at iOS 6-understøttelse inkluderes i en opdatering til 10.x, og at version 11 altså først frigives senere. Da iOS 6 forventes frigivet sammen med den nye iPhone en gang til sommer eller måske mere sandsynligt til efteråret, kan iTunes i version 11 altså have lange udsigter.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.