Det forventes at Apple i næste udgave af iOS vil vil gøre det muligt at benytte iPhones indbyggede NFC til andet end bare Apple Pay-betaling. Det skriver The Information. Helt konkret skulle det blive muligt at bruge iPhonen til at låse døre op med. Det er det faktisk allerede i dag. Hvis man arbejder for Apple, i hvert fald. De ansatte i Apples nye hovedkvarter kan nemlig bruge deres iPhone til at få adgang til forskellige dele af bygningen med. Noget Apple altså forventes at tilbyde til alle iPhone-brugere. Ikke at få adgang til Apples hovedkvarter, men selve funktionaliteten forstås.

Hvorvidt denne nye funktionalitet spiller sammen med eksisterende NFC-baserede dørløsninger eller om det kræver særligt Apple-udstyr er der ingen forlydende om.

Ifølge oplysningerne skulle funktionaliteten kommer i næste måned. Det falder sammen med Apples udviklerkonference, WWDC, der starter på mandag. Det er her Apple plejer at fremvise nye styresystemer.

Billedet øverst er fra et eksisterende låsesystem baseret på Bluetooth.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.