Den store fotodelingstjeneste Flick har offentliggjort at iPhonen er det mest benyttede kamera på tjenesten. Både hvad angår antallet af billeder og mål på hvor mange, der bruger det. 42% af de uploadede billeder på tjenesten er taget med en iPhone. Dernæst kommer Canon EOS med 27% og Nikon D med 16%.

Kigger man på hvilket kamera, der er flest der bruger, er der iPhone 6 efterfulgt af iPhone 5s. Herefter kommer iPhone 6 Plus, Galaxy S5 og iPhone 5. De tre mest benyttede kameraer på Flick er altså iPhones, Herefter kommer en enkelt Samsung og igen en iPhone.

Apple indtager også pladsen som det mærke, der er flest Flickr-brugere der har. 23 forskellige iPhone-modeller er nok til at sikre Apple førstepladsen. Herefter kommer Samsung dog fordelt på hele 276 forksllige modeller og Canon med 256 forskellige kameraer. HErefter kommer Nikon, Sony, Motorola og LG.

Apples iPhone har i årevis været den mest populære kamera-mobil på Flick, men er altså nu også det mest populære kamera overordnet set.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.