I februar viste vores logfiler at der for første gang var flere Android-brugere end iPhone-brugere på iPhoneguide, når man kigger på antallet af sidevisninger for vores mobiloptimerede side. Tendensen har været tydelig de sidste par år, hvor Android er gået fra 8% til nu 54% af samtlige mobilvisninger på iPhoneguide. Der har selvfølgelig betydet, at vi for længst har lagt vores iPhonetilpassede side i graven til fordel for en side tilpasset både iPhone og Android.

Nu tager vi dog skridtet videre. De mange Android-brugere på siden vil fremover få serveret daglige nyheder om Android efter samme princip som vi hidtil har leveret iPhone-nyheder. For at det ikke skal gå ud over vores iPhone-dækning, vil vi tilknytte en dedikeret Android-skribent. Indtil det er sket, er vi dog nødt til at skære ned på iPhone-stoffet. Vi satser på en fordeling med 40% iPhone-stof og 60% Android-stof den kommende måneds tid. Når den nye skribent er fundet, gearer vi op igen, og fremover vil iPhoneguide.dk være delt ligeligt mellem iPhone og Android.

Vi er klar at vores navn ikke indikerer Android-nyheder men har valgt at holde fast i det alligevel. For det første fordi det efterhånden er en brand, der er kendt i vide kredse, men også fordi statistikken viser, at Android-brugerne finder herhen i stor stil alligevel.

Den sidste konsekvens af vores nye strategi er, at der fremover bliver holdt øje med, at man ikke i kommentarer eller forumindlæg drister sig til at kritisere Android-platformen eller dens brugere. Vi indrømmer at vi ofte selv er gået forrest og har skrevet artikler, der har stillet Android i et dårligt lys, men det skal være slut nu. Allerede i den kommende uge vil vi råde lidt bod på dette, ved at opfinde en række positive undersøgelser til lejligheden, der viser hvor fantastisk Android er. Vi håber og regner med at vores brugere bakker op om den linje.

Er man interesseret i stillingen som Android-skribent kan man skrive en mail med lidt om en selv: Alder, erfaring med smartphones, hvorfor man ikke har råd til en iPhone etc. Mailen kan sendes til no-reply@iphoneguide.dk.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.